Oldalak

2016. december 8., csütörtök

Karácsonyi jelmezbál


Advent tizenkettedik napja: Irány a karácsonyi jelmezbál!


Nincs is mókásabb dolog mint egy jelmezbál, pláne ha karácsony témájú. Ha már a héten át beszéltük az ünnep legjellegzetesebb karaktereit, ideje, hogy a bőrükbe búj! Menj el,  vagy szervezz te magad barátaidnak egy emlékezetes karácsonyi jelmezbált! Nincs ötleted minek öltözz be? Válogass kedvedre innen, de itt is inspirálódhatsz. Netán ha mégis, valami különlegesebbre vágysz, pár ötlettel szolgálhatok az alábbi cikkben!

Karácsonyi Tündér


Légy te a tündér, aki elhozza a karácsonyt! Válassz egy ünnepi színben pompázó ruhát, tegyél  egy szép fejdíszt a hajadba, és már készen is vagy. Használd a fantáziád! Ha a képen látható jelmezt szeretnéd, a következőképpen tudod összeállítani a szettet: 
1. Tegyél a hajadba három mikulásvirágot. Én mű virágot javaslok, amit például a Pepcoban be tudtok szerezni pár száz forintért.
2. Egy body jellegű felsőt a legtöbb ruha üzletben árulnak. Ezt vedd felülre.
3. Az interneten találhattok olyan oldalakat, ahol megmutatják, hogyan tudtok tüll szoknyát készíteni varrás nélkül (például itt ).
4. Kiegészítőként használj piros fülbevalót, zöld Choker nyakláncot (szalagot).
5. Tegyél fel a ruhádhoz illő sminket.




Snegurochka


Forrás: http://www.flickriver.com/photos/apple_min/tags/snegurochka/
Ezzel a jelmezzel igazán egyedi lehetsz. Nem sok embernek jutna az eszébe, hogy neki öltözzenek be, mivel hazánkban az ő alakja nem annyira ismert. Ennek ellenére remek ötlet az ő bőrébe bújni. Snegurochka a Ded Moroz (Orosz Mikulás) unokája és segítője, egy hó tündér. Általában hosszú kék köpenyt visel, haját hópehely szerű korona ékesíti (vagy egy szőrös sapka)

























Mézeskalács figura


 Ezt a jelmezt többféle módon variálhatod, kombinálhatod. Kreatív módon kifejezheted magad vele. Fiúk és lányok is a saját stílusukban hordhatják.











Köszönöm, ha elolvastad! 
Adrienn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése