Oldalak

2018. február 19., hétfő

4 téli hangulatú film | LifeStyle-Art

Közeledik a tél vége, azonban kint még röpködnek a mínuszok. Ilyenkor a legjobb dolog  bekucorogni, és megnézni egy jó kis felvételt. Hoztam nektek, négy téli hangulatú filmet, elsősorban vígjátékokat, amik garantáltan feldobják a hangulatod, ezekben a zord időkben. 






1. Kutyabajnok



Ez az egyik kedvenc filmem. A kezemen nem tudom megszámolni hányszor láttam.  Valószínűleg innen származik a tél, a huskyk és a faházak iránti szenvedélyem, valamint az északi kultúrák felé irányuló érdeklődésem. Könnyen megtaláljátok az interneten, de a tévében is egy évben egyszer, biztosan leadják. Ez egy igazi családi vígjáték.

A történet egy fogorvosról szól, akiről kiderül, hogy örökbe fogadták. A napfényes Miamiból, Alaszkába utazik, hogy átvegye az örökségét, azonban itt nem várt meglepetések fogadják. Ha kíváncsi vagy, nézd meg a filmet! Annyit azért elárulok, hogy kutyák is lesznek benne.


2. Cloud 9 




Az előzőhöz hasonlóan, egy újabb film, a Disney álomvilágából. Egy romantikus vígjáték, megfűszerezve egy csipet izgalommal, és persze itt is vannak kutyák. Ajánlom a téli sportok szerelmeseinek is.

Kayla Morgan mindene a snowboard, de nem túl tehetséges (persze ezt ő nem tudja). Will Cloud egy volt bajnok, akinek a karrierje félbeszakadt egy baleset miatt. Közös történetüket láthatod a filmben.


3. Észak





Nagyon jó film. Kicsit más mint az előzőek, de van benne humor és dráma is, megfelelő mennyiségben.

Jomar Henriksen, pályagondnokként dolgozik egy sípályán . Egy nap az egyik barátja azt állítja, hogy főhősünknek született egy gyermeke, fent északon. Jomar motorosszánra ül, és neki vág a nagy kalandnak, öt liter alkohollal útravalónak.


4. Téli mese





Csodálatos történet. Kiváló választás egy közös, téli, filmnézős estére. Van benne izgalom, rejtély, szerelem, mondanivaló, csoda és varázslat. Mindenkinek szeretettel ajánlom!

A mesékben bármi megtörténhet csakúgy, mint ebben a fimben, és pont ezért elragadó ez a történet. Peter egy tolvaj, aki egy betörés alkalmával, beleszeret egy lányba. Egy nap, amikor a helyi banditák elől menekül, hirtelen  a 100 évvel későbbi New York városában találja magát. A többi legyen meglepetés!


 Ti ismertek még valamilyen jó téli történetet? Jó film nézést kívánok mindenkinek! Köszönöm, hogy ma is itt voltatok, és elolvastátok a bejegyzésem! Legyen szép napotok!
Üdv: Adrienn





Addig is találkozzunk facebookon és instagramon!



Képek forrása: Pinterest



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése