Oldalak

2018. február 8., csütörtök

Lila évünk lesz! - 2018 divat színe az ultra viola | LifeStyle-Art

A Pantone minden évben megnevezi az év divat színét. Idén a lilára esett a választás, mégpedig egy igen erőteljes árnyalatára az ultra violára. Az év színei általában nemcsak a ruhákon, hanem az élet több területén is visszaköszönnek, mint például a lakberendezésben, sminkeken vagy épp az esküvőkön.


Csempészük be otthonunkba az ultra violát!

Unod a feketét és a fehéret? Szívesen varázsolnál valamilyen extra színt a lakásodba, és még a liláért is oda vagy? Akkor használd bátran ezt az árnyalatot!

Akár mind a négy falad be festheted, de ha ezt túlzásnak érzed, akkor elég ha csak egyet, vagy a plafont színezed be. Egy szép tapéta is kiváló választás lehet.

Ha nem szeretnél túl drasztikus változásokat, ezen könnyen segíthet egy lila bútordarab, de akár egy függöny, egy ágyneműhuzat vagy egy  színes párnai is feldobhatja a helyiséget.




Használjunk dekorációs elemeket is!




Öltözz lilába!

Az ultra ibolya mellett, az összes többi lila árnyalat is menőnek számít ebben az évben. Hordjátok őket bátran, akár egymással variálva is! A levendula szintén felkapott lesz,  főleg tavasszal, és különösen jól mutat az év színével kombinálva. 

A monokróm szettek még mindig hódítanak, de bátran ajánlom a szürke és barna árnyalatait, amik szerintem nagyon jól mutatnak az ultra violával.

A kiegészítőket nézve ugyancsak kapós ez a szín. Az összképet pedig nagyon fel tudják dobni.






A szépségiparban is kedvelt ez a misztikus árnyalat. Egyre több ilyen színű rúzst, szemfestéket és körömlakkot gyártanak. Ma már nem ritkák a színes hajak sem, így immár ilyesfajta hajfestéket is találtok.





Esküvői inspiráció

Szeretnéd, hogy a nagy napon minden ultra ibolya színben pompázzon?  Íme gy kis motiváció:



Hogy álltok ezzel a színnel? Köszönöm,hogy itt voltatok!
 Üdv: Adrienn

Képek forrása: Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése