Oldalak

2018. február 13., kedd

Egészséges Valentin napi fogások - Ajándék ötlet a szerelmesek ünnepére| LifeStyle-Art

Szokták mondani, hogy a pasikhoz, a gyomrukon keresztül vezet az út. Igazából mindenkinek van kedvenc étele, és mi lányok is értékeljük, ha a számunkra legkedvesebb ember, valami finomsággal kedveskedik nekünk. Pláne, ha ő maga készíti, és még az egészségünkre, valamint  a diétánkra is odafigyel.


Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/AaLrcFXPLuYdkK2neHFMfAaG9JsgzDliVRp042QZpgkmwVvNVxnA9DM/


Ágyba reggeli

Puha párnák közt fekszel, a napfény lágyan cirógatni kezdi az arcod, madarak csicseregnek, a lakást pedig a kávé illata járja át. Felébredsz, és ő ott áll, egy tálca finomsággal a kezében. Filmbe illő pillanat, nem? Szerintem mindannyian legalább egy évben egyszer megérdemeljük, hogy egy igazi love storyban érezzük magunkat. Ehhez az is elég, ha néha napján az ágyunkba kapjuk a reggelit. Kiváló napindító a banános pancake. Ráadásul nem kell hozzá sokkal előbb felkelned, mert gyorsan kész van, nagyon egyszerű és mindössze két alapanyagból áll. Az alábbi videóban megnézheted, hogyan készítem el ezt a finomságot.




Mozi délután

Magyarországon a Valentin nap hivatalosan nem ünnep, ezért valószínűleg a legtöbben dolgozni fognak ilyenkor. A kemény munka után, sokan nem vágynak többre csak pihenésre. Szóval, huppanjatok a kanapéba és játszatok le egy filmet! Nem csak , hogy kellőképpen kikapcsol, de közös programnak is megfelelő. A mozi mellé pedig nasi jár. 

Reform korukat élik a különböző zöldség chipsek.  A legfinomabbakat édesburgonyából, répából vagy cukkiniből tudjátok elkészíteni. Vágjátok fel a zöldségeket vékony szeletekre, fűszerezzétek ízléseteknek megfelelően, majd zsiradék hozzáadása nélkül, vagy egy kis olívaolajjal meglocsolva, dobjátok be a sütőbe. Különböző öntettel tálalhatjátok.


Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/542402348864474507/


Romantikus vacsora

Egy gyertyafényes vacsorával sosem lehet mellé lőni. De mi legyen a menü? Valami olasz? A pizzát számtalan módon tudod variálni, mind a tésztáját, mind a  feltétet. Ide kattintva pedig kiválaszthatod, a számodra legszimpatikusabb, egészséges receptet. 


Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/426856870924797257/

Te mivel leped meg a kedvesed Valentin napon? Köszönöm, hogy itt voltatok! Várlak vissza titeket legközelebb is!
Üdv: Adrienn


Addig is találkozzunk facebookon és instagramon!


Képek forrása: Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése