Oldalak

2017. október 6., péntek

Őszi bőrápolás

Az év minden egyes napján fontos bőrünk ápolása. Az évszakok váltakozásával más és más természeti hatások érik bőrünket, ezért mindig másfajta törődést igényel. Nézzük hogyan ápoljuk a bőrünket ősszel.

Forrás: http://www.facetofacefranchising.com/3-easy-ways-to-autumn-proof-your-skin-care-regimen/


1. Radírozz

A bőrápolás első lépése általában a bőrradírozás. Ez a lépés azért is fontos ilyenkor, mert a nyáron szerzett barnaság folyamatosan kopni kezd. Így radírozás során eltüntethetjük  az elhalt bőrsejteket és egyenletesebbé tehetjük bőrünket.

Forrás: http://www.hogyankell.hu/H%C3%A1zi_b%C5%91rrad%C3%ADrt_haszn%C3%A1lni

2. Hidratálj


A hidegebb évszakok beköszöntével, a hidratálás különösen fontossá válik. A hideg, szeles időjárás könnyen kiszáríthatja bőrünket. Ilyenkor minden bőrtípusnál előfordulhat vízhiányos állapot, ezért fontos, hogy a megfelelő bőrápolókat használjuk.

Forrás: http://novaderma.ca/en/hydrate-your-skin/


3.Tápláld bőröd

Az ősz a regeneráció időszaka, ezért a radírozás és a hidratálás után jöhet bőrünk táplálása. Használj különböző krémeket, arcmaszkokat, amelyek telis tele vannak vitaminokkal. A boltok polcain hatalmas a kínálat, így könnyen megtalálhatod a számodra megfelelőt, de ha a természetesség híve vagy, akkor készíthetsz is magadnak egy jó bőrápolót. Ide kattintva pedig egy szuper őszi arcmaszk receptet találhattok.

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/37999190579635399/

Ti hogyan ápoljátok a bőrötöket ősszel? Remélem tetszett ez a bejegyzés, és ha szeretnétek hasonló témájú cikkeket látni az oldalon, akkor jelezzétek. Köszönöm, hogy itt voltatok és szép napot kívánok!
Üdv: Adrienn


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése