Oldalak

2017. december 3., vasárnap

Adventi bakancslista

Ismét eljött advent első vasárnapja. Minden egyes nappal egyre közelebb a karácsony. Idén egy adventi bakancslista segítségével próbálok ráhangolódni az ünnepekre, amit szívesen megosztok veletek is. Íme a 2017-es verzió:


Aki olvasta az előző posztokat, az tudja, hogy miért tartom hasznosnak ezeket a listákat. Fontos, hogy élményeket szerezzünk, hogy olyan dolgokat tegyünk, amikre már régóta vágyunk, megéljük a pillanatot és élvezzük az életet. Legyünk boldogok és szeressünk! A karácsony is erről szól, hiszen a szeretetet ünnepeljük ezeken a napokon. Egy ilyen bakancslista pedig segít, tudatosabban átélni az élet minden varázsát. 

Ha van kedved te is írj egyet, de akár velem is tarthatsz! Advent minden napján szeretnék egy pontot kipipálni, amit a blog facebook oldalán, valamint instagramon is követhettek. Akik pedig úgy döntenek, hogy velem együtt végig csinálja ezt a listát, azok között értékes nyereményeket sorsolok ki.Részletek a facebook oldalon! Köszönöm, hogy itt voltatok! Szép adventi napokat!
Üdv: Adrienn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése