Oldalak

2017. december 7., csütörtök

DIY - Christmas Gnome

Az északi országokban, a Tomte manók hozzák az ajándékokat a gyerekeknek. Ezeket a kis lényeket, hómanónak vagy trolloknak is szokták nevezni. Külső megjelenésük a Télapóra emlékeztethet.  Az északi erdőkben, valamint a családi házakban élnek rejtőzve. Manapság pedig már boltok kirakatában vagy éttermekben is találkozhattok velük, ugyanis rendkívül népszerű dekorációs elemeknek számítanak a róluk mintázott figurák. Hoztam nektek néhány ötletet arra, hogy hogyan készítsétek el őket.

  
Ezt a kis figurát, nemrég készítettem. Igazság szerint, nem volt annyira nehéz megalkotni ezt a kis manót, de kell hozzá némi türelem és egy kevés varrástudás. 


Egy hungarocell gömböt, szürke filccel beborítottam, de előtte az aljára tettem egy kis vattát, hogy megálljon majd a lábán. A piros filcet, a képen látható módon összehajtottam, hozzá mértem a  sapka alját a beborított hungarocellhez, majd kivágtam. A kalap hátulját, egyszerű öltésekkel összevartam, majd ragasztópisztoly segítségével, ráragasztottam a manó testére. Egy testszínű filcből vágtam neki orrot, amit megtömtem vattával, összevartam és ráragasztottam. Végül pedig egy vattából készült szakáll is rákerült.

Igazából többféle módon is el lehet készíteni őket, hiszen ők is több méretben, formában léteznek. Az alábbi képekből is válogathattok bátran! ITT pedig egy videót is találhattok, amiben megmutatják, hogyan készítsük el a manókat egyszerűen.

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/63261569747403157/
Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/ASWItbagTWsJZroRzSCXJlkFvtqYhbStRXjYYQQbbyuwCQKijvey1Q4/
Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/60728294955714723/
 


Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/87960998956179396/

Köszönöm, hogy itt voltatok! Na kikapott kedvet az alkotáshoz? Ha gondolod, megoszthatod munkád velem, szívesen megnézem! Legyen szép a napotok!
Üdv: Adrienn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése