Oldalak

2017. december 21., csütörtök

Mit viseljek az ünnepek alatt? Outfit ötlet karácsonyra

Nincs elképzelésed, hogy mit vegyél fel karácsonykor? Hoztam néhány ötletet, amik segíthetnek megoldani, ezt a problémát. Bárhol töltöd az ünnepeket, itt akár meg is találhatod a számodra legmegfelelőbb szettet! 

Adjuk meg a módját!

Van olyan, aki szereti megadni a módját. Az ünnep, az legyen ünnep! Legyünk elegánsak és ünnepiesek! Viseljük bátran a klasszikus fekete-fehér kombót, vagy vegyünk fel egy egyszerű piros ruhát! 



Tündöklésre fel!

Flitter, bársony, tüll, csipke. Ilyenkor szinte bármi jöhet. Ha mindig is tetszettek, az ilyen ruhák, de nem volt bátorságod ezeket hordani, akkor győzd le a félelmed, és viseld őket bátran! Légy egyedi! Légy olyan, amilyen lenni szeretnél! Ezek a szettek, akár egy karácsonyi partiban is jól mutatnak.



Csak egyszerűen

Egy egyszerű szett is lehet nagyszerű! Akik nem szeretik a feltűnő ruhákat, és még karácsonykor sem éreznék jó magukat  egy  csillivilli szerelésben, azoknak ajánlom az alábbi szetteket! Egy farmer nadrág mindig jó választás, amihez szinte bármilyen felsőt felvehetünk. Egy csinos kötött, vagy karácsonyi mintás pulcsival pedig izgalmasabbá tudjátok varázsolni az összképet, de egy szép sál, vagy egy jól megválasztott cipő is segíthet ezen.



Kényelmes pizsiben

Nincs is jobb, mint szenteste a családod társaságában, meghitt környezetben, a pihe-puha ágyból nézni kedvenc karácsonyi filmed. Természetesen mindezt, egy kényelmes pizsamában. Egy karácsonyi mintás alvóruha pedig a hangulatod is feldobja!



Ti mit vesztek fel karácsonykor? Mennyire öltözködtök ki az ünnepek alatt? 
Remélem tetszett a mai téma! Köszönöm, hogy itt voltatok! Legyen szép napotok!
Üdv: Adrienn

Képek forrása:Pinterest.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése