Oldalak

2018. július 10., kedd

Sport ajánló - Mit mozogjunk nyáron? | LifeStyle-Art

Szeretnél formába jönni, de nem tudod milyen mozgásformát válasz?  Ilyenkor nyáron a sport lehetőségek választéka is szélesebb, így könnyebben megtalálhatod a hozzád illőt. Ebben próbálok most segítséget nyújtani nektek. 

Erről az évszakról mindenkinek a napsütés, a víz és a tengerpart jut eszébe. Ebből adódik, hogy a  sportok közül is a vízi sportokra gondolunk először. Elsősorban olyan mozgásformákat ajánlanék nektek, amelyeket úgy is végezhettek, hogy nem kell hozzá strandra mennetek. Ha pedig tanácsot kéne adnom, akkor azt javasolnám, hogy használjátok ki a jó időt, amíg tudjátok. 


Kerékpározás

Amikor biciklire ülök, mindig az jut eszembe, hogy milyen jó érzés, amikor a nagy melegben a hideg szellő megcsapja az arcom. Na ez télen nem így van, olyankor jobban szeretek gyalogolni. Miért jó bicajozni? Azonkívül, hogy jó comberősítő, igazi társas tevékenység, de egyedül is végezhetjük ezt a tevékenységet. A csodás tájak, amiket kerékpározás közben láthatsz, pedig már csak hab a tortán.

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/540009811563783494/


Görkorcsolya

Kiválóan fejleszti egyensúlyérzéket, remekül formálja a lábizmokat, ráadásul sokkal mókásabb kerekeken gurulva közlekedni. 

Kosárlabda

Erről a sportról pedig mindig az amerikai filmek jutnak eszembe. Rengeteg településen vannak már nyilvános kosárpályák, így élvezhetjük az utcai kosárlabda egyedi hangulatát. 

Forrás: https://www.google.com/search?q=street+basketball&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjp2ObqrYDcAhVEKVAKHewDBnUQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=trm6qDn8sACE7M:



Strandröplabda

Egy másik labda játék, ami talán az évszak legnépszerűbb sportja. Szórakoztató, csapatépítő, az egész testet átmozgató mozgásforma.


Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/AbJV00DpV59JL1auPbCCZWZ2xFXM6LPs8dl7woujSjXsr64IyUrcYk4/

Van még olyan sport, amit szívesen csináltok nyáron? Nagyon köszönöm, hogy ma is velem tartottatok!  Legközelebb is várlak vissza titeket! Legyen szép napotok! Minden jót!

Üdv: Adrienn

Addig is találkozzunk facebookon és instagramon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése