Oldalak

2018. október 3., szerda

Októberi programajánló 2018 | LifeStyle-Art

Kétszer már írtam programajánlót a blogra, és úgy gondoltam, hogy folytatom ezt a tevékenységemet, ezért megpróbálom minden hónapban összeszedni a legérdekesebb, legizgalmasabb rendezvényeket. Lássuk mi vár ránk idén októberben!



A mozgások szerelmeseinek

Október 6-án rendezik meg Budapesten,  a 33. Spar futást. Futóknak kötelező program. Részletekért kattints ide.

Fitnesz örültként a legjobban október 20-át várom, hiszen ezen a napon  kerül megrendezésre a 13. Dechatlon Fittaréna, a legismertebb hazai fitnesz csillagokkal.

Fesztiválozásra fel

Ősszel sem kell lemondanunk a fesztiválozásról. Október 12. és 14. között tartják meg a szezon egyik legismertebb rendezvényét, a Kürtőskalács Fesztivált. További információért kattints ide.

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/36239971973857499/


Érdemes lesz ellátogatni a hétvégén Magyarország egyik legszebb borvidékére, hiszen most kerül sor a Villányi Vörösbor Fesztivál megrendezésére  is. Kíváncsi vagy milyen programokkal várnak majd ott? Látogass el rendezvény hivatalos oldalára, és megtudod!

Ki ne ismerné a világ leghíresebb varázslótanoncát, Harry Pottert? Ilyenkor mindig rám tör a nosztalgiázás, és szívesen megnézném a teljes film sorozatot  újra. Aki hozzám hasonlóan rajong ezért a világért, és szívesen felelevenítené emlékeit, annak ajánlom a Harry Potter Halloween napokat. További részleteket a programról itt találsz.

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/483433341246097584/


Aki szereti a gesztenyét, annak a figyelmébe ajánlanám a Velemi Gesztenyenapokat. A gasztronómiai és hagyományőrző fesztivált, október 13. és 14. között rendezik meg, a falu főutcáján.

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/460985711842904706/



Nagyon köszönöm, hogy itt voltatok! Remélem hasznos volt ez a bejegyzés! Ha valaki még tud egy jó kis programról, az ne tartsa magába! Szeretettel várom a hozzászólásokat!


Üdv: Adrienn

Addig is találkozzunk facebookon és instagramon!


Képek forrása: Pinterest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése